Axfood öppnar två nya Snabbgross Club

Snabbgross Club slår upp dörrarna i två nya städer, Sundsvall och Jönköping | Foto: Pressbild
Sundsvall och Jönköping är de städer som står på tur när Axfoods restauranggrossist öppnar två nya Snabbgross Club-butiker i slutet av 2022.

Framgången med det nya medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club innebär att Axfoods restauranggrossist Snabbgross nu startar ytterligare två butiker. 
I slutet av året kommer de två befintliga Snabbgrossbutikerna i Sundsvall och Jönköping att konverteras och uppgraderas till det nya konceptet, så att även privatpersoner kan handla varor direkt från restauranggrossisten.

Snabbgross har i dagsläget 29 butiker runt om i landet, varav tre butiker är Snabbgross Club-butiker och det helt nya butikskonceptet där även konsumenter kan handla direkt från restauranggrossisten. 
Sedan tidigare finns konceptet i Danderyd i norra Stockholm samt i Södertälje, och den tredje konceptbutiken invigdes i förra veckan i Skövde och möttes av stort intresse från både privatpersoner och företagskunder.

– Det känns väldigt roligt att fler privatpersoner nu kan möta vårt unika erbjudande. Genom vidareutvecklandet av vår affär – där vi erbjuder även konsumenter att ta del av vårt restaurangsortiment, bra priser och ett nytt sätt att handla – ger det oss ytterligare möjligheter att växa framåt. Våra satsningar skapar även möjlighet att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil