Blir permanent som Coops marknadschef

Johan Öhlin, som varit tillförordnad chef för marknad och kommunikation hos Coop Sverige, får nu jobbet på permanent basis från och med 1 april i år.

Johan Öhlin blir ny marknadschef på Coop Sverige. Sedan maj 2021 har Johan varit tillförordnad chef för marknad och kommunikation på Coop Sverige – en anställning som nu blir permanent.

På Coop har Johan Öhlin bland annat arbetat med större kommunikationsinsatser, så som kampanjen Tillsammans efter den globala IT-attack som drabbade Coop juli 2021. Han har även arbetat med Coops uppmärksammade reklamkampanj för Scan & Pay med Bianca Ingrosso hösten 2021, skriver företaget.

 

– Det känns oerhört roligt att få fortsätta det fina arbete som Coop gjort och bli en permanent del av organisationen. Jag värdesätter högt Coops arbete kring hållbar konsumtion, Coops medlemslöfte och att man sätter hälsa och välmående högt på agendan, intygar Johan Öhlin. 

– Det är områden som kommer bli otroligt viktiga för att vinna kunder och medlemmars förtroende i framtiden. Genom vår varumärkeskommunikation vill vi skapa tydligt mervärde för Coops medlemmar och jag känner en otrolig stolthet i att vi kommunicerar på ett så modernt sätt, säger Johan Öhlin.

Johan Öhlin | Foto: Pressbild, Coop

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil