Börjar samarbete med Bower om återvinning

Bona inleder samarbete med återvinningsappen Bower. Foto: Pressbild
Bona blir nästa företag att inleda ett samarbete med Bower. Nu ska även Bonas produkter gå att återvinna med hjälp av Bowers app.

Bona inleder samarbete med återvinningsappen Bower som gör det möjligt att panta plastförpackningar från Bona. 
Genom Bowers pantsystem kan fler återvinna mer och därmed bidra till att spara på jordens ändliga resurser. 

Bona är ett företag med produkter och system för att installera, renovera och underhålla premiumgolv.
Nu inleder man ett samarbete med Bower. Samarbetet innebär att Bonas konsumentförpackningar i plast kan pantas och därmed tjäna Bower-poäng som omvandlas till pengar eller donationer till välgörande ändamål. 

– Bona arbetar systematiskt med att hitta innovativa, smarta och hållbara lösningar som kräver mindre resursförbrukning, säger Björn Johansson hos bona.

– I dagsläget återvinns endast omkring tio procent av det plastmaterial som släpps på marknaden i Sverige, enligt IVL Svenska niljöinstitutet. Det är på tok för lite. Med det nya samarbetet hoppas vi stimulera fler till en aktiv handling. Tillsammans kan vi bidra till ett mer cirkulärt system av plast för minskad miljöpåverkan, avslutar Björn Johansson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil