Bröd för streetfoodupplevelser hemma

Foto Pressbild
Fontana lanserar Pocket Wrap, ett mjukt, förgräddat bröd som kombinerar enkelheten i en taco med storleken av en wrap, vilket skapar möjligheter för spännande streetfoodhemlagning.

Familjeföretaget Fontana tar brödhyllan till nya höjder med sin senaste innovation, Pocket Wrap. Detta mjuka bröd är förgräddat och färdigvikt, perfekt för att fyllas med en mängd olika ingredienser och skapa spännande streetfoodrätter hemma.

Mjukt och smidigt
Med Pocket Wrap får konsumenterna ett bröd som är mjukare än en taco men mindre än en traditionell wrap. Det är den perfekta basen för att skapa mångsidiga och smakrika måltider på nolltid.

Inspiration från streetfoodtrenden
Fontanas Pocket Wrap är inspirerad av den populära streetfoodtrenden, där enkelhet och god smak är nyckeln. Loizos Papadopoulos, vd på Fontana Food, betonar att brödets design och koncept är perfekt för att omvandla vardagsresterna till festliga måltider.

Hållbarhet i fokus
För Fontana är hållbarhet en viktig del av företagets mission. Genom att erbjuda konsumenter en lösning för att använda upp sina rester på ett roligt och gott sätt, hoppas man kunna minska matsvinnet och bidra till en mer hållbar livsstil.

Praktiskt och prisvärt
Fontanas Pocket Wrap kommer att finnas tillgängligt på ICA och erbjuds till ett rekommenderat pris på 31.90 kr – 34.90 kr. Den praktiska förpackningen och det prisvärda alternativet gör det till ett perfekt val för snabba och smakrika måltider.

Ta del av streetfoodkänslan hemma
Med Fontanas Pocket Wrap kan alla skapa sina egna streetfoodupplevelser hemma i köket. Oavsett om det är en tacofest, en medelhavsinspirerad måltid eller något helt annat, ger detta mångsidiga bröd kreativ frihet och möjligheter till enastående smakupplevelser.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil