Budbee ställer upp 300 boxar hos OKQ8

OKQ8 tar in 300 boxar från Budbee | Foto Pressbild, OKQ8
Speditionsbolaget Budbee satsar på ett samarbete med OKQ8 och ska under det närmaste året ställa ut 300 boxar på bolagets mackar.

Nu ska Budbee ställa ut sina gröna boxar på OKQ8:s 300 bensinstationer runtom i Sverige.
Under mitten av juni i år ska de första 100 boxar placeras ut.

 – Det här samarbetet är ett spännande nästa steg i vår snabba utrullning av Budbee box. Boxen uppskattas av många konsumenter och vi ser stora fördelar med OKQ8:s breda nätverk som bidrar till att vi kan nå ut till fler människor och platser vi inte tidigare har varit på, säger Pontus Håstlund, nordisk chef för Budbee, i ett pressmeddelande.– Tillsammans med Budbee ökar vi tillgängligheten för kunder och medlemmar att hämta sina paket på ett enkelt och smidigt sätt över hela landet. Att Budbee dessutom kör alla leveranser till skåpen på förnybart bränsle, som kan reducera CO2-utsläppen drastiskt, är ytterligare en bonus för kunderna och klimatet, säger Karin Hellgren, kommunikationschef hos OKQ8.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil