CBS satsar på butiksdriftad e-handel

Foto Coop
CBS, Coop butiker & stormarknader, satsar på en butiksdriftad e-handel vilket nu lanseras i ytterligare ett antal butiker.

Coops kunder ska mötas av samma utbud oavsett om de handlar i butik eller online. Mot den bakgrunden flyttar CBS verksamheten från det centrala e-handelslager i Kungens kurva till butik, skriver Coop. 

Först ut var Stora Coop Boländerna i Uppsala, Stora Coop Värmdö och Stora Coop Risängen i Norrköping. 
Nu lanseras butiksdriftad e-handel även på Stora Coop Vinsta i Vällingby och Stora Coop Häggvik i Sollentuna.

– Samtidigt som andra aktörer nu etablerar stora helautomatiserade e-handelslager väljer vi att gå en annan väg och satsa på kvalitet och effektivitet i vårt erbjudande och styrkan i vår lokala närvaro. Med detta kan vi erbjuda samma utbud online som kunderna kan få i sin fysiska butik. På sikt tittar vi på att erbjuda e-handel med hemleverans i hela vårt område, säger Erik Edvardsson som är chef för enheten Erbjudande & varuflöde hos CBS.

Avvecklingen av centrallagret för e-handel i Kungens kurva pågår och förväntas vara avslutad i februari 2023. I och med det finns i Coop Butiker och Stormarknaders butiksnät följande butiksdriftade e-handelsnav med hemleverans: Stora Coop i Boländerna i Uppsala, Stora Coop Värmdö, Stora Coop Risängen i Norrköping, Stora Coop Vinsta i Vällingby, Stora Coop Häggvik i Sollentuna och Stora Coop Eskilstuna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil