CBS satsar på butiksdriftad e-handel

Foto Coop
CBS, Coop butiker & stormarknader, satsar på en butiksdriftad e-handel vilket nu lanseras i ytterligare ett antal butiker.

Coops kunder ska mötas av samma utbud oavsett om de handlar i butik eller online. Mot den bakgrunden flyttar CBS verksamheten från det centrala e-handelslager i Kungens kurva till butik, skriver Coop. 

Först ut var Stora Coop Boländerna i Uppsala, Stora Coop Värmdö och Stora Coop Risängen i Norrköping. 
Nu lanseras butiksdriftad e-handel även på Stora Coop Vinsta i Vällingby och Stora Coop Häggvik i Sollentuna.

– Samtidigt som andra aktörer nu etablerar stora helautomatiserade e-handelslager väljer vi att gå en annan väg och satsa på kvalitet och effektivitet i vårt erbjudande och styrkan i vår lokala närvaro. Med detta kan vi erbjuda samma utbud online som kunderna kan få i sin fysiska butik. På sikt tittar vi på att erbjuda e-handel med hemleverans i hela vårt område, säger Erik Edvardsson som är chef för enheten Erbjudande & varuflöde hos CBS.

Avvecklingen av centrallagret för e-handel i Kungens kurva pågår och förväntas vara avslutad i februari 2023. I och med det finns i Coop Butiker och Stormarknaders butiksnät följande butiksdriftade e-handelsnav med hemleverans: Stora Coop i Boländerna i Uppsala, Stora Coop Värmdö, Stora Coop Risängen i Norrköping, Stora Coop Vinsta i Vällingby, Stora Coop Häggvik i Sollentuna och Stora Coop Eskilstuna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil