CBS satsar på butiksdriftad e-handel

Foto Coop
CBS, Coop butiker & stormarknader, satsar på en butiksdriftad e-handel vilket nu lanseras i ytterligare ett antal butiker.

Coops kunder ska mötas av samma utbud oavsett om de handlar i butik eller online. Mot den bakgrunden flyttar CBS verksamheten från det centrala e-handelslager i Kungens kurva till butik, skriver Coop. 

Först ut var Stora Coop Boländerna i Uppsala, Stora Coop Värmdö och Stora Coop Risängen i Norrköping. 
Nu lanseras butiksdriftad e-handel även på Stora Coop Vinsta i Vällingby och Stora Coop Häggvik i Sollentuna.

– Samtidigt som andra aktörer nu etablerar stora helautomatiserade e-handelslager väljer vi att gå en annan väg och satsa på kvalitet och effektivitet i vårt erbjudande och styrkan i vår lokala närvaro. Med detta kan vi erbjuda samma utbud online som kunderna kan få i sin fysiska butik. På sikt tittar vi på att erbjuda e-handel med hemleverans i hela vårt område, säger Erik Edvardsson som är chef för enheten Erbjudande & varuflöde hos CBS.

Avvecklingen av centrallagret för e-handel i Kungens kurva pågår och förväntas vara avslutad i februari 2023. I och med det finns i Coop Butiker och Stormarknaders butiksnät följande butiksdriftade e-handelsnav med hemleverans: Stora Coop i Boländerna i Uppsala, Stora Coop Värmdö, Stora Coop Risängen i Norrköping, Stora Coop Vinsta i Vällingby, Stora Coop Häggvik i Sollentuna och Stora Coop Eskilstuna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil