Childhood, Eguale och segling på Marstrand

Pressbild: Segelbåt, Childhood
När de klassiska seglartävlingarna på Marstrand genomförs 6-9 juli blir det med såväl Childhood som Equale i reklamfokus under seglingarna.

6-9 juli är det åter dags för de klassiska segeltävlingarna på Marstrand.
Nytt för i år är att World Childhood Foundation är titelpartner – därav namnet Childhood Match Cup – med syfte att sprida kunskap och generera nya intäkter till organisationens arbete.

Kaffe- och chokladvarumärket Eguale är en av övriga partners vid seglingarna och ännu en sådan som arbetar aktiv för en hållbar utveckling.

– Det känns såklart extra bra att medverka i ett sammanhang där människor samlas för en härlig upplevelse, samtidigt som vi bidrar till en bättre värld, säger Equales vd Jens Baagøe.
– Childhood värnar barns rätt till en trygg uppväxt. Det gör även vi på Equale genom att enbart sälja Fairtrade-certifierade produkter vilket motverkar barnarbete.

– När vi nu får chansen att träffa tusentals besökare under tävlingsdagarna varav många beslutsfattare, kommer vi att öka medvetenheten om våra goda produkter, fortsätter Baagøe.
– Vi hoppas många tar chansen att smaka vår fantastiska Bukoba Blend, den första ekologiska och Fairtrade-certifierade espresson som introducerades i Sverige, avslutar Eguales vd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil