6-9 juli är det åter dags för de klassiska segeltävlingarna på Marstrand.
Nytt för i år är att World Childhood Foundation är titelpartner – därav namnet Childhood Match Cup – med syfte att sprida kunskap och generera nya intäkter till organisationens arbete.

Kaffe- och chokladvarumärket Eguale är en av övriga partners vid seglingarna och ännu en sådan som arbetar aktiv för en hållbar utveckling.

– Det känns såklart extra bra att medverka i ett sammanhang där människor samlas för en härlig upplevelse, samtidigt som vi bidrar till en bättre värld, säger Equales vd Jens Baagøe.
– Childhood värnar barns rätt till en trygg uppväxt. Det gör även vi på Equale genom att enbart sälja Fairtrade-certifierade produkter vilket motverkar barnarbete.

– När vi nu får chansen att träffa tusentals besökare under tävlingsdagarna varav många beslutsfattare, kommer vi att öka medvetenheten om våra goda produkter, fortsätter Baagøe.
– Vi hoppas många tar chansen att smaka vår fantastiska Bukoba Blend, den första ekologiska och Fairtrade-certifierade espresson som introducerades i Sverige, avslutar Eguales vd.