Coop öppnar fjärde 24 h-obemannade

Foto Pressbild
Coop butiker & stormarknader, CBS, öppnar nu sin fjärde dygnet-runt-öppna obemannade butik. Det sker på Ekerö utanför Stockholm.

Coop butiker & stormarknader, CBS, öppnar nu sin fjärde dygnet-runt-öppna obemannade butik, nu på Ekerö.
På torsdag den 20 april öppnar CBS denna, en fyra gånger så stor butik som de tidigare obemannade, med kapacitet att serva Ekerö-borna i avvaktan på en ny, permanent Coop-butik på nya Träkvista Torg som beräknas stå färdig 2025.Konceptet med dygnet-runt-öppet och obemannat fortsätter att visa sin användbarhet för Coops kunder, skriver företaget.
Livsmedelsservice kan på detta sätt erbjudas i områden där det inte finns möjlighet att etablera traditionella fysiska butiker (Gåvsta, Uppsala), som dygnet-runt-komplement till befintlig butik (Stora Coop Haninge) eller i avvaktan på en kommande etablering som nu i Träkvista på Ekerö och tidigare Täby park, påpekar man. 

Söndagen den 19 mars stängde den befintliga butiken Coop Träkvista på grund av att torget rivs för att ge plats åt ett nytt modernt centrum. 
En månad senare, torsdag den 20 april klockan 15 00 öppnar den nya obemannade butiken cirka 100 meter längre bort.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil