Coop släpper sås som passar till allt

Foto Pressbild
Nya smaker från Coop i form av ett antal kalla såser och dessutom en av dem med den breda egenskapen att passa till allt…

Nu lanserar Coop ett gäng kalla såser lagom till vårens inträde då vi samlas ute och inne för smakfulla stunder med nära och kära, skriver man i en pressrelease.

– Vi har tagit fram ett flertal nya smaker som passar till fastfood-inspirerad mat som är väldigt på tapeten. Men såserna passar även till annan mat – ja, ”Till Allt” som vi döpt en av nyheterna till, berättar Minna Björklund, tf chef för EVM hos Coop Sverige.

Utöver fyra kalla såser på flaska lanseras även två varianter av majo i burk i Coops butiker.
– Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder och medlemmar prisvärda och goda produkter, så extra glädjande att få presentera dessa nyheter tillsammans. En härlig sås har förmågan att lyfta vilken rätt som helst, säger Minna Björklund.

I Coops egna varumärken (EVM) ingår varumärkena Coop, Änglamark, Xtra och Gourmet. 
Tillsammans utgör de en dryg fjärdedel av sortimentet i Coops cirka 800 butiker, främst med fokus på bassortimentet med drygt 3 500 olika varor. 

Coop har som företag varit pionjär inom EVM. Redan under 1920-talet introducerades egna varumärken för att säkra leveranser samt kunna erbjuda samma vara till ett lägre pris. 

Utöver såserna släpper även Coop ytterligare cirka 30 nyheter inom EVM-sortimentet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil