De slåss om årets Convenience-titel

Anna Rosenqvist på Pressbyrån Örebro är en av de som är finalisterna | Foto Pressbild Pressbyrån
Nästa vecka, 25 augusti, genomförs Convenience Stores Sweden Forum i Stockholm. Nu har de tre finalisterna till årets pris presenterats.

Nästa vecka genomförs Convenience Stores Sweden Forum i Stockholm. Där möts servicebutiker och andra för at diskutera branschgemensamma problem.
Där avgörs också finalen i Convenience Retail Awards 2022 där man av 20 anmälda butiker och företag valt ut tre finalister som nu slåss om titeln.

Anna Rosenqvist är en av dem. Hon driver Pressbyrån på Örebro C och korades tidigare i sommar till Årets köpman inom Pressbyrån.
Priset fick hon för att under lång tid ständigt ha jobbat med utveckling och lönsamhet samt ha gjort sociala insatser till en naturlig del av verksamheten.

Stefan Ragnarsson är finalist två. Han har en lång bakgrund i convenience-branschen och driver idag ter butiker i kedjan Gobanana.
Där är Ragnarsson även delägare och etableringsansvarig.

Den tredje finalisten är två. Det är Ann-Helen och Robert Renblom som tillsammans och med framgång driver Direkten i Kriuna och som anmäldes till tävlingen av sin kedja.
Orsaken var att man, bland annat, ville uppmärksamma butikens arbete med nya varugrupper, fler paketleverantörer, hemkörning och aktiviteten i sociala medier.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil