[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

De slåss om årets Convenience-titel

Anna Rosenqvist på Pressbyrån Örebro är en av de som är finalisterna | Foto Pressbild Pressbyrån
Nästa vecka, 25 augusti, genomförs Convenience Stores Sweden Forum i Stockholm. Nu har de tre finalisterna till årets pris presenterats.

Nästa vecka genomförs Convenience Stores Sweden Forum i Stockholm. Där möts servicebutiker och andra för at diskutera branschgemensamma problem.
Där avgörs också finalen i Convenience Retail Awards 2022 där man av 20 anmälda butiker och företag valt ut tre finalister som nu slåss om titeln.

Anna Rosenqvist är en av dem. Hon driver Pressbyrån på Örebro C och korades tidigare i sommar till Årets köpman inom Pressbyrån.
Priset fick hon för att under lång tid ständigt ha jobbat med utveckling och lönsamhet samt ha gjort sociala insatser till en naturlig del av verksamheten.

Stefan Ragnarsson är finalist två. Han har en lång bakgrund i convenience-branschen och driver idag ter butiker i kedjan Gobanana.
Där är Ragnarsson även delägare och etableringsansvarig.

Den tredje finalisten är två. Det är Ann-Helen och Robert Renblom som tillsammans och med framgång driver Direkten i Kriuna och som anmäldes till tävlingen av sin kedja.
Orsaken var att man, bland annat, ville uppmärksamma butikens arbete med nya varugrupper, fler paketleverantörer, hemkörning och aktiviteten i sociala medier.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil