Det kan du få av chefen i julklapp

Foto MostPhotos
Färsk statistik från Presentbolaget visar vad som är populärt för svenska arbetsgivare att ge anställda som julpresenter i år.

Presentbolaget presenterar sig som Skandinaviens största leverantör av julklappar till anställda, 
Nu kommer man med färsk statistik om vilka julklappar som är populära och skriver att bland populära saker företag beställt återfinns en exklusiv termos från Georg Jensen, serveringsbord samt en klädsteamer.

Under pandemin kunde anställda i svenska företag och organisationer njuta av allt finare julklappar från sina arbetsgivare, tack vare generösa skatteregler. 
Både julen 2020 och 2021 bjöd på finare julklappar än någonsin. 

Men även om de generösare skattereglerna är borta och utsikterna för världsekonomin är mörkare, väljer företag återigen presenter från den översta hyllan.
– Norrmän och danskar får julklappar till ett högre värde jämfört med svenskarna, detta på tack vare generösa skatteregler i Norge och Danmark. Däremot ser vi en generellt tillväxt på ca 10 procent i Sverige, vilket har gett oss en större köpkraft av svenska julklappar och därmed lägre priser, säger Nikolai Kiim, grundare av Presentbolaget. 

Baserat på ett urval om 8000 tidiga julklappbeställningar från svenska arbetsgivare kan Presentbolaget avslöja en aktuell topplista för vad som ligger under granen på svenska företag i år:
1. Georg Jensen Bernadotte termos
2. Västervik serveringsbord
3. Murphy klädsteamer
4. Kitchen Master mixer
5. Hotellövernattning i Sverige

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil