Emma hittade kärleken på Ica – tror hon…

Emma hittade kärleken på Ica – tror hon…
Foto: Ica gruppen
Emma Heier hittade kärleken när hon handlade på Ica-butiken i Skurup – tror hon. Nu är hela Skurup engagerat för att hjälpa henne hitta honom.

Emma Heier hittade kärleken när hon handlade på Ica-butiken i Skurup – tror hon. Nu är hela Skurup engagerat för att hjälpa henne hitta honom.

Det var i onsdags i förra veckan som Emma Heier, 32, var och handlade hos Ica i skånska Skurup och hajade till när hon såg en kille som också handlade där.
Han noterade hennes intresse och sade ”hej” medan hon själv fick tunghäfta och inte sade något alls.

Nu vill hon till varje pris få veta vem hon mötte och se om det första ”klicket” står fast.
Jag måste få veta vem han är. Det var något speciellt med honom, säger hon till Kvällsposten.

Emma har tidigare berättat att hon noterade mannen redan när han kom in och att deras blickar möttes flera gånger innan hans ”hej” strax före kassan.
– Det var just sättet han tittade på mig, det är svårt att beskriva. Något speciellt var det.  

Emma Heier kunde inte släppa händelse och lade ut en efterlysning på Facebook som hon fick många att bli engagerade i.
Dock inte den rätte. Istället har hon fått flera mess från män som hoppas det var honom hon menade och några från kvinnor som misstänkt att det är deras egen man som varit flirtig.

Den man det handlar om är i vilket fall, enligt beskrivningen, mellanblond och 25-35 år gammal. Max 185 centimeter lång, vid tillfället med en blågrå tröja på sig och handlade på Ica i Skurup 17.30 i onsdags.
– Jag vill så gärna veta och nu är det dessutom en kul grej. Skulle jag hitta kärleken är det ju kul. Hittar man rätt så gör man, säger Emma Heier till lokaltidningen.
Butikstrender återkommer naturligtvis i ärendet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil