Fortsatt rekord i omsättning i Hede

Finansministern hos Hede – vattnar så det fortsätter att växa | Foto: Pressbild
Hede fashion outlet visar en rekordomsättning för första halvåret i år och imponerade på finansminister Mikael Damberg vid hans besök förra veckan.

Finansminister Mikael Damberg imponerades av Hede Fashion Outlet under sitt besök på köpcentret i förra veckan, skriver företaget i en pressrelease. 
Ett bra varumärkesutbud, säsongsanpassade varor och hög servicegrad är några faktorer som bidrar till rekordsiffror i omsättning första halvåret i år – något outletaktören tror håller i sig under sommaren, är dess egen bedömning.

Trots coronapandemin har Hede Fashion Outlet, ägt av Via outlets, fortsatt slå rekord. Nu står siffrorna för årets två första kvartal klara och de visar att man ligger 11,1 procent före 2021 års siffror.
Samtliga sex månader första halvårete blir de bästa enskilda månaderna köpcentret gjort sedan öppningen 2001. 

– Vi har mycket roligt på gång, och kan äntligen återgå till sådant som inte kunnat genomföras på grund av pandemin. Det händer mycket i närområdet som lockar turister i sommar, exempelvis är både Partille Cup och Gothia Cup tillbaka efter två års uppehåll, där vi syns som samarbetspartner och sponsor. Vi ser fram emot en bra sommar nu när turismen är i gång, säger Per Wallentin, nordisk affärschef för Via outlets. En av sommarens många besökare är finansminister Mikael Damberg, som utöver att imponeras av köpcentrets utveckling de senaste åren också uppskattade variationen av butiker och den höga servicegraden, skriver företaget i sin pressrelease. 

– Finansministern uttryckte under samtalet att han var imponerad över vårt arbete med Hede Fashion Outlet, det gör mig väldigt stolt! Tillsammans har vi på centrat klarat en pandemi med bravur, och jag är glad över att vi kunde få visa upp detta för Mikael Damberg, avslutar Per Wallentin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil