Greenfood vinner pris för snabb utveckling

David von Laskowski, VD & koncernchef Picadeli & Greenfood Group | Foto : Pressbild
Greenfood vinner priset Företagsstjärnan, utdelad av Helsingborgs kommun för sin utveckling i att lansera hållbar växtbaserad lättillgänglig mat.

Priset tilldelas för Greenfoods förmåga att förse marknaden med hållbar, växtbaserad, prisvärd och lättillgänglig mat, skriver företaget i en pressrelease.

– Klimatet är vår tids ödesfråga. Hur vi producerar vår mat och vad vi äter har stora effekter på klimatet och miljön, därför måste vi göra allt vi kan för att påskynda omställningen till växtbaserade alternativ, säger David von Laskowski, vd och koncernchef för Greenfood group.

Greenfood är ett av norra Europas ledande företag inom hållbar och hälsosam mat och har expanderat kraftigt de senaste åren. 
Nu prisas man av Helsingborgs kommun för sin snabba tillväxt och sitt starka hållbarhetsfokus genom utmärkelsen Företagsstjärnan. 

Priset tilldelas bolag och personer som är förebilder för Helsingborgs växande och innovativa näringsliv och motiveringen lyder:
”Med er passion för livsmedel och hur ni skapar hållbara affärer är ni bästa exemplet på en av Helsingborgs företagsstjärnor. Ni har en styrka i starkt klimatfokus och förser oss med produkter för en hållbar livsstil. Vi är glada för ni ser Helsingborg som navet som bas för verksamheten”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil