”Halv-obemannat” ett lyft för butiken

Nära dej i värmländska Klässbol | Foto Google Maps
För en dryg månad sedan valde Nära dej i Klässbol att vara tillgänglig dygnet runt. Hittills är erfarenheterna goda av att vara ”halv-obemannad”.

Ordinarie öppettider med personal – övriga tider utan. Det har fungerat en dryg månad sedan Nära dej i värmländska Klässbol drog igång satsningen.
Nu tänker man bli webbutik också…

– Det har gått långt över förväntan, säger ägarna Weronica Johansson och Viktoria Nygren till Convenience Stores Sweden.
Man ser butiken som ett skolexempel på hur ny och gammal teknik kan samverka för servie och lönsamhet.

Via sin kedja och leverantör, har butiken kunnat ansluta sig till systemet semi-obemannat som testats på flera Nära dej- och Time-butiker. 
– Det ska vara ett komplement för att öka tillgänglighet och försäljning. Vi värnar om den goda service som våra butiker ger. Med detta system kan kunden handla när det annars skulle ha varit stängt, utan att tappa bort det lokala och personliga, sade Saif Abdu-Rahman, konceptansvarig på Menigo, tidigare till sajten.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil