Här är sommarens nyheter från Candyking

Här är sommarens nyheter från Candyking. Illustration: Pressbild
Snart sommar och nu berättar Candyking om vilka åtta heta nyheter man presenterar i sortimentet av lösgodis inför den varma årstiden.

Sommaren är snart här och Candyking presenterar säsongens nyheter i lösgodissortimentet.
Det handlar om åtta nyheter där man i ett fall gjort en koll på Instagram om vilken smak kunder föredrar.

Där har de som uttryckt en åsikt röstat fram lakrits som en smak att combinera med colaflaskan i lösgodishyllan.

– Vi är alla lika glada över att få släppa sommarens godaste nyheter! Men i år är vi lite extra stolta att äntligen få presentera den första godisbiten vi tagit fram tillsammans med våra konsumenter, säger Christin Sunnåker hos Cloetta Sverige som äger Candyking.

– På vår Instagram gjordes en undersökning om vilken smak man helst önskar kombinera med den populära colaflaskan. Lakrits var en klar favorit så därför lanserar vi nu minicola-lakritsflaskan som du bara hittar hos oss på Candyking.Med lanseringen av sommarnyheterna fortsätter Candyking att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis, skriver man i pressreleasen där man även påpekar att lösviktsgodis har en stark position i de nordiska länderna med Sverige som etta på området.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil