Här är sommarens nyheter från Candyking

Här är sommarens nyheter från Candyking. Illustration: Pressbild
Snart sommar och nu berättar Candyking om vilka åtta heta nyheter man presenterar i sortimentet av lösgodis inför den varma årstiden.

Sommaren är snart här och Candyking presenterar säsongens nyheter i lösgodissortimentet.
Det handlar om åtta nyheter där man i ett fall gjort en koll på Instagram om vilken smak kunder föredrar.

Där har de som uttryckt en åsikt röstat fram lakrits som en smak att combinera med colaflaskan i lösgodishyllan.

– Vi är alla lika glada över att få släppa sommarens godaste nyheter! Men i år är vi lite extra stolta att äntligen få presentera den första godisbiten vi tagit fram tillsammans med våra konsumenter, säger Christin Sunnåker hos Cloetta Sverige som äger Candyking.

– På vår Instagram gjordes en undersökning om vilken smak man helst önskar kombinera med den populära colaflaskan. Lakrits var en klar favorit så därför lanserar vi nu minicola-lakritsflaskan som du bara hittar hos oss på Candyking.Med lanseringen av sommarnyheterna fortsätter Candyking att bygga både sortiment och varumärke samt stärka sin position som premiumleverantör av lösgodis, skriver man i pressreleasen där man även påpekar att lösviktsgodis har en stark position i de nordiska länderna med Sverige som etta på området.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil