HelloFresh lanserar färdigmatstjänsten Factor

Foto Pressbild
Med en betoning på bekvämlighet, tillgänglighet, variation och kvalitet strävar Factor efter att förenkla måltiderna för sina kunder utan att kompromissa med färskhet, smak eller näringsinnehåll.

HelloFresh SE presenterar stolt sin senaste innovation, färdigmatstjänsten Factor, på den svenska och danska marknaden. Med en målsättning att erbjuda bekväma, näringsrika och varierade måltidsalternativ revolutionerar Factor måltidsupplevelsen för kunderna. Läs vidare för att upptäcka hur Factor kommer att förenkla din vardag och förändra hur du ser på matlagning och måltider.

Christiane Schrijvers-von Griesheim, Co-Managing Director för Factor i Europa. | Foto Pressbild

”Factor ger kunderna möjlighet att välja sina måltider baserat på sin egen smak och sina egna kostpreferenser.” – Christiane Schrijvers-von Griesheim, Co-Managing Director för Factor i Europa.

HelloFresh lanserar nu färdigmatstjänsten Factor i Sverige och Danmark. Med fokus på bekvämlighet och tillgänglighet, variation och kvalitet, har Factor som mål att förenkla måltiderna för sina kunder utan att kompromissa med färskhet, smak eller näringsinnehåll. Svenska kunder kan nu dra nytta av det breda urvalet av professionellt tillagade måltider som är anpassade efter olika dieter och livsstilar. Alla Factors måltider levereras veckovis, där kunden får välja hemleverans till dörren på måndagar eller tisdagar och rätterna är redo att äta på så lite som tre minuter.

Känner du dig stressad över att planera och laga måltider? Då är HelloFreshs nya färdigmatstjänst, Factor, här för att hjälpa dig. Med sin breda meny av professionellt tillagade måltider, levererade direkt till din dörr, gör Factor det enklare än någonsin att njuta av näringsrik och välsmakande mat utan att behöva spendera timmar i köket.

Kaylyn Tolzmann, Co-Managing Director för Factor Europe. | Foto Pressbild

”Genom att dra nytta av den tekniska och operativa infrastruktur som HelloFresh matkasseverksamhet etablerat, i kombination med den förståelse för lokala kundbehov vi har samlat, kan Factor ge kunder i Sverige och Danmark service på en högre nivå.” – Kaylyn Tolzmann, Co-Managing Director för Factor Europe.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil