Hon ska förstärka Arlas koncernledning

Sylvia Buddenbaum Eriksson börjar på Arla i september. Foto: Pressbild
Sylvia Buddenbaum Eriksson har anställt som ny personaldirektör hos Arla Sverige och blir då även medlem av den svenska företagsledningen.

Sylvia Buddenbaum Eriksson har anställts som ny HR-direktör hos Arla Sverige och börjar sitt nya jobb i mitten av september.
Som HR-direktör blir hon även medlem av den svenska företagsledningen.

Buddenbaum Eriksson har senast arbetat i ett motsvarande jobb hos Sedana Medica men har tidigare arbetat även hos företag som Unilever och Lidl.

– Jag är glad över att välkomna Sylvia till oss på Arla. Jag är övertygad om att hennes affärsförståelse, energi och passion för att driva förändring kommer att ta oss vidare på vår fortsatta resa för att utveckla ledare och medarbetare i en föränderlig värld, säger Kai Gyllström, vd för Sverige, påpassligt

– Vi befinner oss i en avgörande tid för mejeribranschen med ambitiösa mål att öka våra satsningar på hållbarhet, digitalisering och produktutveckling under de kommande fem åren. På den resan är medarbetarna vår viktigaste tillgång, där hr har en central roll, tillägger Gyllström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil