Ica återkallar egen kycklingstekkorv

Foto Pressbild
Ica tvingas återkalla sin Ica Kycklingstekkorv sedan fel ursprung på råvara kan ha angetts på förpackningen kontra vad som förpackats i den.

Ica återkallar Ica Kycklingstekkorv 800 g då produkter med bäst före datum 2022-11-21 kan ha packats med fel produkt och innehåller gris och nötkött med EU-ursprung istället för kycklingstekkorv med svenskt ursprung som anges på förpackningen, skriver Ica i ett pressmeddelande.

Återkallelsen gäller Ica Kycklingstekkorv 800g med bäst före-datum 2022-11-21.
– På Ica gör vi noggranna kvalitetskontroller av alla våra egna produkter. Vi ser mycket allvarligt på det inträffade och återkallar produkten. Vi utreder nu vilka åtgärder vi behöver vidta för att detta inte ska ske igen, säger Lena Sparring som är kvalitetschef hos Ica Sverige.

Vid återkallelsen stoppas produkterna i kassan och är inte möjliga att köpa. Ica beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt produkten att lämna tillbaka produkten till den Ica-butik där den köptes, reklamera via ica.se alternativt kontakta Icas kundkontakt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil