Ica försäkring ger 
kunderna mer bonus

Foto Pressbild
Ica försäkring inför en samlingsbonus som innebär att kunder som samlar minst tre försäkringar hos bolaget får en extra bonus.

Ica försäkring inför samlingsbonus, meddelar man i en pressrelease. Den innebär att kunder som samlat minst tre försäkringar hos Ica får ta del av bonusen, utöver bonus på premien och eventuell kampanjbonus. 

Bonusen kan sedan användas när kunderna handlar mat eller apoteksvaror i Ica-butiker eller på Apotek hjärtat.

För att få samlingsbonus spelar det ingen roll om kunden har tre bilförsäkringar, tre kattförsäkringar eller en blandning av olika försäkringstyper. Det behöver alltså inte vara försäkringar ur olika produktkategorier eller vissa kombinationer av produkter, påpekar bolaget.

– Det här ett sätt att visa uppskattning till våra allra bästa kunder trots att vi redan erbjuder en prisvärd försäkring. Vi vet att många ser över sin hushållsekonomi just nu och med den här bonusen får våra kunder mer pengar tillbaka, säger Ica försäkrings vd Per Widemar. De som har tre försäkringar som är gällande och betalda den 31/12 får 300 kr i extra Ica-bonus i mitten av januari varje år och de hushåll som har fyra eller fler försäkringar får 500 kr varje år. 
Första bonusutbetalning sker i mitten av januari 2024.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil