Ica-handlare varnar för droghandel

Arkivbild MostPhotos
I Bua, Varbergs kommun, larmar Ica-handlaren Therese Berntsson om en lekplats som tros användas för drogförsäljning. Föräldrar uppmanas vara medvetna om situationen som utvecklats till ett allvarligt problem.

Lekplatsen utanför Ica-butiken i Bua har blivit en plats där allt fler ungdomar samlas, och enligt kunder har den också blivit en möjlig plats för drogförsäljning. Ica-handlaren Therese Berntsson larmar om ökande aktiviteter som skapar oro bland föräldrar och butikens besökare. Therese Berntsson påpekar att kunder har vittnat om att de blivit erbjudna narkotika i närheten av lekplatsen. Under hösten inträffade även en incident där en hund tros ha fått i sig ett preparat, vilket har förstärkt oron kring området.

Lättare att få tag på Knark än Alkohol
I en oroande trend vittnar ungdomar om att det nu är lättare att få tag på narkotika jämfört med alkohol. Therese Berntsson betonar vikten av att föräldrar är medvetna om den pågående situationen och uppmanar till ökad uppmärksamhet.

Polisiär Närvaro och Engagemang
Polisen har engagerat sig i frågan och har ökat sin närvaro vid lekplatsen för att hantera situationen. Trots detta fortsätter problemen, och det är en pågående utmaning som kräver samarbete från både samhället och föräldrar för att skapa en tryggare miljö.

Föräldrar uppmanas till Medvetenhet och Samarbete
Therese Berntsson avslutar med en uppmaning till föräldrar att vara medvetna om sina barns aktiviteter och delta i samarbete med lokala myndigheter för att adressera och lösa det eskalerande problemet på lekplatsen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil