Joachim Warnberg vd hos Easyfairs

Tillbaka på vd-stolen, Joachim Warnberg hos Easyfairs. Foto: Pressbild
Joakim Percival lämnar vd-posten hos Easyfairs och ersätts tills vidare av Joachim Warnberg som har ett tidigare förflutet som vd för företaget.

Joakim Percival, som har varit vd för Easyfairs sedan 2020 lämnar bolaget på egen begäran och ersätts av Joachim Warnberg som interim vd, med start 1 september 2022.
Joachim Warnberg, med ett förflutet som vd för Easyfairs under åren 2018-2020tar jobbet tills en permanent vd tillsatts.

– Jag vill passa på att tacka Joakim Percival för hans tid som vd under de turbulenta pandemiåren. Joakim har förtjänstfullt lett bolaget genom en allvarlig kris och säkrat bolagets överlevnad genom effektivisering samt nödvändiga omstruktureringar, säger Joachim Warnberg.

– Nu fortsätter bolaget i en uppbyggnadsfas för att kunna möta våra kunders efterfrågan på säkra och effektiva mötesplatser, tillägger Warnberg.

Även avgående Joakim Percival är nöjd med den här tillfälliga lösningen.
– Joachim Warnberg har efter sin tid som vd hela tiden funnits kvar i en rådgivande roll och kan snabbt ta vid där jag lämnar. Joachim har en gedigen erfarenhet av tillväxt, strategi- och transformationsarbete och jag är övertygad om att han är rätt person att leda verksamheten tills dess att en lämplig efterträdare kan tillsättas, säger Percival.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil