KÄLLARBACKEN® – folklig storsäljare nyhet hos Axfood och Coop!

På mindre än ett år har KÄLLARBACKEN® mousserande jordgubb 0,0% blivit en solklar megahit i närmare 400 butiker på DVH och nu finns den tillgänglig centralt hos både Axfood och Coop!

Detta är inte helt oväntat dock! Detta omtyckta bubbel med helt naturlig jordgubbssmak lanserades faktiskt redan år 2000 på Systembolaget och är sedan länge en av landets absolut största alkoholfria favoriter inom segmentet med över 100 000 sålda flaskor i snitt per år. När drycken lanserades även för DVH förra sommaren så blev många glada över att äntligen kunna hitta den i sina vanliga matbutiker.

KÄLLARBACKEN® passar utmärkt när man vill ha något riktigt festligt att skåla i. Den är frisk och fräsch, härligt mousserande med lagom sötma och intensiv mogen jordgubbssmak. Produkten har en mycket bred målgrupp och är ett säkert kort i snygg design med grimma och äkta naturkork till ett folkligt pris för alla tillfällen, åldrar och årstider!                                                                                                                                                                                                                                      

KÄLLARBACKEN® görs på koncentrat av solmogna jordgubbar som genom en skonsam tillverkningsprocess bibehåller den genuina smaken av sommar, serveras väl kyld (6-8 grader).

Rek. 49,90 – 59,90 kr   750 ml

KÄLLARBACKEN® representeras i butik av NextStore:  

[email protected]   070-548 23 00

Distributör: Flaivy.com

Flaivy finns även hos Stockfiller

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil