KESO® Frukt & bär – nytt smakrikt mellanmål från KESO® Cottage Cheese

Nu lanseras KESO® Frukt & bär – ett helt nytt mellanmål med krämig cottage cheese på toppen och frukt eller bär i botten. Produkten har låg sockerhalt och är naturligt proteinrik vilket gör den till ett nyttigt mellanmål som inte kompromissar med god smak.

Nya KESO® Frukt & bär är ett naturligt proteinrikt mellanmål med låg sötma. I botten finns ett lager frukt eller bär som toppas med laktosfri cottage cheese – allt i samma bägare. Smak och färg är naturlig och sötman kommer från enbart frukt eller bär och juice. Eftersom produkten består av två lager kan du själv bestämma hur du ska äta den och hur mycket smak du vill ha. Rör om helt, blanda lite i taget eller ät som den är! KESO® Frukt & bär kommer i två varianter – jordgubb samt äpple & kanel och passar perfekt för att fylla på med energi vid mellanmålet, träningen eller på utflykten.   

Pris och tillgänglighet
KESO® Frukt & bär jordgubb samt äpple & kanel finns i butik från vecka 7, 2022. 

Rek. butikspris: 14,50 kr för 150 gram. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil