Lambi Home Towel – För dem som uppskattar bekvämlighet, design och hög kvalitet

Lambi Home Towel är ett mjukt och starkt hushållsark med mycket hög absorptionsförmåga som du kan använda i alla rum i ditt hem. Det är en högkvalitativ produkt som produceras hållbart av nyfiber.

Enkelt att ta med en hand – Dra ett ark, torka dina händer eller torka upp ett spill – Enkelt att hålla hemmet rent och fint.

Designen har inspirerades av den nordiska naturen där Lambi också kommer ifrån. Ett paket med Lambi Home Towel motsvarar två vanliga hushållsrullar, vilket gör den är kompakt och tar liten plats i ditt hemma.

Den har också stor positiv inverkan på miljön eftersom vi transporterar mindre luft och därför behöver mindre transporter totalt sett. Mjukare för naturen, mjukare för kommande generationer.

Produkten lanserasvecka. 38 2021 och finns hos Coop och Axfood. Rek. butikspris: 24,90 kr/st

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil