Miljonregn över butikstalanger i Stockholm

Arkivbild Mostphotos
Utbildningsstipendier till ett värde av närmare 2,1 miljoner kronor har delats ut till butiksmedarbetare inom Stockholmshandeln. Det var under Stockholms Livsmedelshandlareförenings (SLHF ) årsmöte och årsfest på restaurang K-märkt som 47 stolta butikstalanger mottog diplom och utbildningsstipendium.

Stipendierna, som delas ut av SLHF och Viktualiehandlarnas Bidragskassa, syftar till att höja statusen och kompetensen inom dagligvaruhandeln. Björn Grunewald, ny vd för SLHF, uttrycker sin stolthet över initiativet:

”Stipendierna skänker mitt utbildarhjärta enorm stolthet. Med detta gör vi avtryck samtidigt som vi höjer statusen långsiktigt när det gäller arbete inom dagligvaruhandeln.”

Pengarna för stipendierna kommer från stipendiefonder som förvaltas av SLHF, samt från Viktualiehandlarnas Bidragskassa. SLHF har delat ut stipendier sedan början av 60-talet, och Viktualiehandlarna har stöttat samma målgrupp med stipendier sedan 1998. Detta långvariga stöd har varit avgörande för att främja utbildning och kompetensutveckling inom branschen.

Under ceremonin på K-märkt mottog 47 butikstalanger sina diplom och utbildningsstipendier, vilket markerade ett stolt ögonblick för både mottagarna och organisationerna bakom stipendierna. Den gemensamma insatsen från SLHF och Viktualiehandlarnas Bidragskassa visar på en stark tro på vikten av utbildning och utveckling inom dagligvaruhandeln.

Denna betydande satsning på utbildning och kompetensutveckling inom Stockholmshandeln visar på en långsiktig investering i branschens framtid och dess medarbetare. Genom att fortsätta stödja butikstalanger skapas en mer kompetent och motiverad arbetskraft som kan bidra till att höja standarden och innovationen inom dagligvaruhandeln.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil