Mondelēz byter ut en chokladbit

Detta blir den nya biten.. | Foto Pressbild, Mondelez
För den som inte insett att julen närmar sig kan mycket väl insikten komma när Mondelēz avslöjar att man byter ut en chokladbit i årets Aladdin-ask.

Efter att förra årets nya pralin – Saltkaramell – förra året blev den första nya praline på fyra år I Aladdin- och Paradis-sammanhang, slår nu Mondelēz till och byter ut en chokladbit även I år.
Den här gången handlar det om en bit som smakar apelsin och kanel.

– Julen är dofternas och smakernas högtid, med dofterna kanel, kryddnejlika och glögg är julstämningen fulländad. Med den nya pralinen vill vi hjälpa svenskar att minnas känslorna från barndomens jular samtidigt som vi vill knyta an till Aladdin-askens självklara plats under svenskarnas julfirande, säger Maija Bjureström hos Mondelēz I pressreleasen.

Den nya praline, apelsinkanel, som ersätter limepralinen, har, enligt företaget, “en len kolakräm med smak av apelsin och kanel, inslagen i mörk choklad” och Paradis-asken får motsvarande pralin i ljus choklad.

– Att få vara den första att välja och få sin favoritpralin i asken har kommit att bli en inbiten svensk jultradition. Asken engagerar och det diskuteras flitigt om man får tjuvstarta från det understa lagret och vem som ska få pärlnougaten. Oavsett vilken koppling man har till asken så tror vi att den juliga och självklara smakkombinationen av apelsin och kanel blir en ny favorit för många, påminner Maija Bjureström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil