Nu lanserar Fazer goda sommarnyheter

Här är Fazers nyheter inför sommaren 2022 samlade. Foto: Pressbild
Sommarens goda nyheter från Fazer landar snart i konfektyrhyllan, meddelar företaget i en pressrelease om bland annat veganskt och växtbaserat nytt.

Upptäck limited edition godispåsar i fruktiga smaker och den nya tillfälliga chokladkakan från Karl Fazer, med smak av Dumle Banan, skriver Fazer i en pressrelease. 
Dumleklubban är tillbaka och dessutom är den veganska och växtbaserade Karl Fazer Oat Choco gjord av nordisk havre nu en del av Fazers ordinarie sortiment, meddelar man.

– Det är med glädje som vi både re-lanserar tidigare favoriter hos konsumenter och presenterar nya fruktiga smaker inför sommaren, säger Fazer Swedens Robert Engman. 

– Att vi kan välkomna Karl Fazer Oat Choco, en vegansk produkt gjord på nordisk havre till det ordinarie sortimentet hos oss, och därmed erbjuda ett ännu större veganskt sortiment, är vi självklart mycket stolta och glada över, tillägger han.

Växtbaserat är en viktig del av Fazers erbjudande och havre som råvara ligger företaget varmt om hjärtat, förklarar man och meddelar att nu kommer Karl Fazer Oat Choco i Karl Fazers portfölj. 
Oat Choco ser både ut och smakar som en choklad, men är inte en choklad, är beskedet. 
Oat Choco är gjord på nordisk havre, är växtbaserad, vegansk och laktosfri samt tillverkad av 100 % ansvarfullt producerad kakao. Produkten kommer i två smaker, Oat Choco och Oat Choco Hasselnöt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil