Ny hållbarhetschef hos Norrmejerier

Stina Printz lämnar Coop för ett jobb som hållbarhetschef hos Norrmejerier. Foto: Pressbild
Stina Printz, idag hållbarhetsstrateg hos Coop Sverige, har anställts som hållbarhetschef hos Norrmejerier och börjar nya jobbet i maj 2022.

Stina Printz blir alltså Norrmejeriers nya hållbarhetschef och ska leda företagets övergripande hållbarhetsarbete framöver.
– Det känns otroligt spännande att få vara en del av Norrmejeriers hållbarhetsarbete, säger Stina Printz. 
– Att som norrlänning och Luleåbo få vara med och utveckla hållbarhetsarbetet i ett lokalt norrländskt företag med så starka varumärken som Norrmejerier är något alldeles extra och jag ser verkligen fram emot att få börja.

Stina Printz arbetar idag som hållbarhetsstrateg hos Coop Sverige och har arbetat med den typen av frågor hos Coop de tio senaste åren.
I grunden har Printz en agronomutbildning från SLU.

– Det känns mycket bra att få välkomna Stina till oss på Norrmejerier och jag vet att hon kommer att kunna tillföra mycket i vårt arbete med att förbättra oss hållbarhetsmässigt, säger företagets vd Krister Zackari.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil