Ny Ica supermarket
i Åkersberga centrum

Åkersberga centrumanläggning med bibliotek.

Nu står det klart att Ica kommer att bli kvar i Åkersberga centrum och där skapar en Ica supermarket. Byggstart i projektet planeras till våren 2023.

I juni förra året kom beskedet att Ica skulle etablera en Ica Maxi stormarknad vid infarten till Åkersberga.
Det var däremot då inte klart vad som skulle hända med den befintliga Ica Kvantum i Åkersberga centrum.

Nu lämnar Ica beskedet att man blir kvar i centrum genom att den befintliga butiken byggs om till en ny och modern butik och blir en Ica supermarket.

— Österåker är en viktig marknad för Ica där vi vill fortsätta satsa för att möta kundernas efterfrågan. Det känns därför extra bra att äntligen få berätta att Ica kommer att finnas kvar i Åkersberga centrum för att serva nya och gamla kunder och bidra till ett levande centrum med en ny och fräsch butik, säger Björn Hansson som är etableringschef för Ica Sverige.  

Claude Schaffert som idag driver Ica Kvantum Åkersberga kommer att gå över till att bli handlare för den nya Ica Maxi Åkersberga.
Det är ännu inte klart vem som blir ny handlare för ICA Supermarket Åkersberga och en handlarrekrytering kommer påbörjas inom kort. 
Byggstart är planerad till våren 2023 och den nya butiken planeras att stå klar under hösten 2023.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snacksa med GØL truffle och parmesan

GØL Salami snacks är en favorit hos många, då snacksen passar till så många olika tillfällen. Oermotståndligt goda både som ett mellanmål i farten eller

Inga skolungdomar släpps in skoltid

Skolungdomar är inte längre välkomna hos Coop i Bengtsfors efter återkommande snatterier. Butikens ledning ser sig nödgad att ta beslutet.

Arla räddar tre ton mat om dagen

Arla har räddat närmare 1 800 ton mat sedan början av 2021 och inför Internationella matsvinnsdagen vill man nu sporra fler att minska svinnet.

Svenska kaffekedjan Fogarolli prisad

Fogarolli har tilldelats ”Special Award for Resilience” vid European Franchise Awards 2022, ett av fem priser som delades ut under galan i Bryssel.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil