NYHET I FRYSDISKEN – WOK MED NORDISKA SMAKER!

Frysta wokgrönsaker har länge varit populärt i svenska hem och nu lanserar Apetit Nordisk Wok, en unik och krispig wok med nordiska smaker och råvaror. De färdigskurna wokmixarna kommer i två färgrika varianter och är perfekt som bas i en snabblagad wok!

Nordisk Wok är Apetits senaste tillskott i frysdisken. En härlig mix av nordiska klassiker som kålrot, grönkål, palsternacka och morot som passar perfekt i wok! 

Grönsakerna, som är hållbart odlade i Finland, trivs i nordiska klimat vilket innebär kortare transport och mindre klimatpåverkan. Grönsakerna är färdigskura vilket gör att du smidigt kan fixa middagen på nolltid! 

Wokmixarna kan ätas som de är eller i en lättlagad wok med nudlar, ris eller quinoa, valfritt protein och krydda. Grönsakerna passar även i omelett, gratäng eller sallad. 

APETIT NORDISK WOK

Krispig och smakfull nordisk grönsakswok med morot, palsternacka, vitkål, rödlök och gul morot. Enkelt och smidigt sätt att äta mer grönt! 

APETIT NORDISK WOK MED GRÖNKÅL

Lättlagad grönsakswok med gul morot, palsternacka, morot, grönkål och kålrot. Nordiska smaker när de är som bäst! Passar även de som har IBS eller känslig mage och äter enligt FODMAP dieten. 

Apetits wokmixar är nu tillgängliga i frysdisken på ICA. 

Rek. Butikspris 21:90 kr, 500 gram.

Lanseringsvecka. 11

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil