Premiär för Hemköp i Mora på onsdag

Onsdag 16 februari öppnar Maria och Love Åbom nya Hemköps-butiken i Mora. Foto: Pressbild Hemköp
Onsdag den 16 februari är det invigning av den nya Hemköps-butiken i Mora. Då öppnar handlarparet Maria och Love Åsbom butiken med bistro.

Bakom Hemköp Mora står handlar- och tidigare krögarparet Maria och Love Åbom, som för sina kunder inte bara erbjuder en helt ny matbutik, utan också en tillhörande bistro.
Hemköp Mora får ett mycket centralt läge i stan, i gallerian Kronan, med ingång från såväl gågatan som från parkeringen och med Systembolaget som närmaste granne. 

Detta sker i en stad som inte haft en Hemköpsbutik på drygt tio år. Med den nya butiken skapas också tio nya arbetstillfällen på orten.
Maria och Love Åbom är välkända lokala entreprenörer sedan 2004 och bland annat drivit Moras största krog, Il gusto.

–  Det är med skräckblandad förtjusning vi nu sadlar om till handlare. Det är en stor utmaning och mycket att lära och ta in, men så här långt har det gått bra.  Jag är så glad och förväntansfull, säger Maria Åbom.

De säger sig med sin butik vilja ge kunderna en personlig, välkomnande och ombonad känsla, som väcker alla sinnen och inspirerar. 
– Vår vision är en familjär butik som vänder sig till en bred målgrupp. En butik som med hållbarhet i fokus erbjuder ett brett sortiment. Här ska man kunna hitta det där lilla extra till helgen, men också allt till vardagens storhandling, säger Maria Åbom.

I direkt anslutning till delin, med entré från gågatan, finns en liten bistro. Där ska gästerna erbjudas enkel, men vällagad mat och med fullständiga rättigheter.

Fakta/Hemköp Mora
Premiär: 16 februari 2022
Handlare: Maria och Love Åbom
Butiksyta: cirka 1 200 kvm
Öppettider: måndag-fredag 7-22, lördag-söndag 9-22
Antal medarbetare: cirka 10

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil