Snabbgross satsar på nytt stort i Kalmar

Snabbgross öppnar nya lokaler 4e kv 2023 i Kalmar
Snabbgross öppnar nya lokaler 4e kv 2023 i Kalmar Foto: Snabbgross med ny logo
Snabbgross satsar vidare i Kalmar och öppnar i nya lokaler. Tanken är att bygga nytt och flytta in i nya större lokaler sista kvartalet 2023.

Snabbgross satsar vidare i Kalmar och öppnar i nya lokaler. Tanken är att bygga nytt och flytta in i nya större lokaler sista kvartalet 2023.

Det står nu klart att Axfoods restauranggrossist Snabbgross bygger nytt och flyttar in i nya och större lokaler i Kalmar. Den nya butiken etableras i ett attraktivt läge i Berga industriområde. Butiken sysselsätter i dag 10 medarbetare. 

Den nya butiken har planerad öppning under det fjärde kvartalet 2023.
Med 75 000 invånare och Kalmarsundsregionens växande besöksnäring är Kalmar en region med stark tillväxt, där Axfoodkoncernens restauranggrossist Snabbgross nu växlar upp sin satsning, menar Axfood. Den nya butiken kommer att ha en yta på 2 400 kvadratmeter, vilket både skapar större utrymme för kunder som vill handla direkt i butiken och för butikens e-handel.

Det känns riktigt kul att vi satsar framåt och bygger en helt ny, fräsch och större butik. Med ett bredare sortiment, låga priser, generösa butiksöppettider och förbättrad distribution via butikens e-handel bidrar Snabbgross med stor tillgänglighet för Kalmar och omgivningens alla restauranger, och ett helhetserbjudande som sticker ut, säger Camilla Nilsson, butikschef hos Snabbgross i Kalmar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil