Sommarsnacks ska hjälpa fotbollssnacket

Tillbaka i hyllan – en comeback från Estrella i butikshyllorna | Foto: Pressbild
Estrella slänger in en tillfällig sommarbekant i sortimentet när man låter Estrella onion rings komma på besök i dagligvaruhandelns hyllor.

Semestern har knappt börjat innan Estrella överraskar med ytterligare ett sommarsnacks. Nu är det Onion rings som kommer på sommarbesök i snackshyllan. Den 4 juli lanseras favoriten i butik, meddelar företaget.

Estrella lanserade två tillfälliga sommarsnacks tidigare i somras. Det var dels Paprika & havssalt och dels Super stars ranch & sourcream.
Den senare är, skriver företaget, Estrellas egen hyllning till stjärnorna i damlandslaget i fotboll som ju genomför sitt EM-slutspel denna sommar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil