Somrigt, syrligt, salt och gott från Gårdschips

Redan vecka 3 lanseras vårens och sommarens Limited Edition från Gårdschips. 

Denna gång med en spännande smakkombination av Mozzarella och Balsamico. Dessutom utökas sortimentet av Gårdships Havssalt med räfflat chips.  

Nyhet! Limited Edition! Gårdschips Mozzarella & Balsamico 150 g 

Tunna krispiga grytfriterade chips av svensk potatis med en förträfflig kombination av Mozzarella, salt och ett syrligare avslut av balsamico. En smakkombination som gifter sig väl med sältan från de tunna, krispiga potatischipsen. Somrigt, salt och syrligt på en gång. Smaken finns under vår och sommar 2023.

Nyhet! Gårdschips Havssalt räfflade 150 g 

Krispiga, räfflade och grytfriterade chips med en härlig sälta av havssalt. Räfflade och goda som de är. Dessutom är de utmärkta att dippa eller varför inte prova att toppa dem med smetana och löjrom? Vilket du än väljer så kommer du att få en god smakupplevelse.

Våra premiumchips under varumärket Gårdschips produceras hantverksmässigt i Laholm. Produkterna är helt lokala eftersom potatisen odlas och skördas på åkrarna i anslutning till produktionen i Laholm, medan smakerna kommer från hela världen. Eftersom vi är stolta över våra produkters lokala ursprung, framgår det på varje påse vem som varit chipsmästare, vilken potatissort chipsen är gjorda på samt koordinatorer för var i närområdet potatisen har odlats. Det är därför vi säger God, godare Gårdschips!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil