Somrigt, syrligt, salt och gott från Gårdschips

Redan vecka 3 lanseras vårens och sommarens Limited Edition från Gårdschips. 

Denna gång med en spännande smakkombination av Mozzarella och Balsamico. Dessutom utökas sortimentet av Gårdships Havssalt med räfflat chips.  

Nyhet! Limited Edition! Gårdschips Mozzarella & Balsamico 150 g 

Tunna krispiga grytfriterade chips av svensk potatis med en förträfflig kombination av Mozzarella, salt och ett syrligare avslut av balsamico. En smakkombination som gifter sig väl med sältan från de tunna, krispiga potatischipsen. Somrigt, salt och syrligt på en gång. Smaken finns under vår och sommar 2023.

Nyhet! Gårdschips Havssalt räfflade 150 g 

Krispiga, räfflade och grytfriterade chips med en härlig sälta av havssalt. Räfflade och goda som de är. Dessutom är de utmärkta att dippa eller varför inte prova att toppa dem med smetana och löjrom? Vilket du än väljer så kommer du att få en god smakupplevelse.

Våra premiumchips under varumärket Gårdschips produceras hantverksmässigt i Laholm. Produkterna är helt lokala eftersom potatisen odlas och skördas på åkrarna i anslutning till produktionen i Laholm, medan smakerna kommer från hela världen. Eftersom vi är stolta över våra produkters lokala ursprung, framgår det på varje påse vem som varit chipsmästare, vilken potatissort chipsen är gjorda på samt koordinatorer för var i närområdet potatisen har odlats. Det är därför vi säger God, godare Gårdschips!

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

ICA satsar på svenska tomater

ICA Sverige tar ett stort kliv framåt i sin satsning på svenskodlade grönsaker genom ett samarbete med Svenska Odlarlaget för att öka tillgången av svenska tomater året om.

Effektiv rengöringsduk för grovköket

Tork presenterar sin senaste innovation för restaurangbranschen: Tork 2 i 1 Skrubb- och Rengöringsduk. Denna mångsidiga produkt erbjuder restaurangpersonal en effektiv lösning för att hantera envisa fläckar utan att kompromissa med ytor.

En smakfull hyllning till K-Pop

Årets första Coca-Cola Creations är här och tar dig med på en resa in i K-Popens magiska värld. Med den nya smaken Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar får K-Pop-fans en smakupplevelse som hyllar deras hängivenhet till musikgenren.

Satsar på en ny snacksfabrik i Spanien

Paulig satsar på att stärka sin position inom Tex Mex- och snacksindustrin i Europa genom att investera 42 miljoner euro i en ny snacksfabrik i Spanien.

Lanserar hemmafix för svenska hem

Medan ekonomin kämpar visar en ny undersökning att endast var fjärde svensk ofta reparerar sina saker istället för att köpa nytt. För att hjälpa svenska konsumenter att laga och förlänga livet på sina ägodelar, har Amazon.se lanserat Hemmafix.

Öppnar igen efter omfattande modernisering

Efter en intensiv renoveringsprocess är det äntligen dags för Hemköp Birger Jarlsgatan att slå upp portarna till en ny och uppfräschad butik med flera spännande förändringar.

Kamp för ett starkare immunförsvar

En färsk undersökning, genomförd av Apotek Hjärtat, avslöjar att mer än fyra av fem svenskar aktivt arbetar för att stärka sitt immunförsvar.

E-handeln fokuserar på lönsamhet

E-barometerns årsrapport 2023 avslöjar en minskning av e-handelns omsättning till 133 miljarder kronor, en nedgång med två procent jämfört med föregående år.

Konkurrensgranskning av apoteksköp

Apotekstjänst avsåg att förvärva fullständig kontroll över konkurrenten Svensk dos, men Konkurrensverket lägger planerna på is för att utvärdera eventuella konsekvenser för konkurrensen.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil