Tareq Taylor som Drömgäst

Foto Pressbild
En ny undersökning avslöjar svenskarnas pastaätarmönster och myter om italiensk matlagning, med önskan om att dela en måltid med Tareq Taylor.

Pastarätter är populära i svenska hushåll, med över hälften som lagar dem minst en gång i veckan. Favoriterna inkluderar Spaghetti Bolognese och Spaghetti Carbonara, vilka även rankas högt bland italienarna.

Även om pasta ofta ses som vardagsmat, anses den också vara lyxig av många svenskar och passande för middagsgäster. Nästan en fjärdedel drömmer om att äta pasta med kocken Tareq Taylor.

Trots att svenskarna äter pasta regelbundet, tror många att italienare har hemliga familjerecept och att det krävs komplicerade tekniker för att laga ”äkta italienska” pastarätter. Carlo Casoni från Mutti Pomodoro avslöjar att enkelhet är nyckeln till genuin italiensk pasta.

Att använda färdiga pastasåser kan vara ett enkelt sätt att njuta av autentisk italiensk smak utan krångel, vilket många italienare gör regelbundet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil