Tuffa tider – men nya rekord hos Gekås

Foto MostPhotos
Nya siffror visar miljardrekord för Gekås i Ullared. Omsättningen får ett lyft trots att vi lever i tuffare tider och med rejäl inflation.

Gekås Ullared meddelade tidigare i år att man såg 2022 som ett nytt rekordår. Nu har G-P fått ta del av siffrorna för fjolåret och de visar en omsättning på 5,8 miljarder kronor.

– Att vi lyckas öka vår försäljning efter de här tuffa åren och tar med oss den takten in i 2023. Det visar på att vi som företagare gör rätt saker och att vi är ett tryggt och stabilt bolag både för våra medarbetare och för de som besöker oss, säger företagets vd Patrik Levin till gp.se.

2019, sista året innan pandemin, stod för det tidigare omsättningsrekordet men det slår man nu med cirka 200 miljoner kr. Samtidigt gör man en vinst på 379 miljoner kr, en vinst som ändå decimerats av de höga elpriserna under fjolåret.

– För mig är det ju klart att de två sakerna som är viktigast är att vi växer i vår omsättning och att vi gör det lönsamt så att vi kan fortsätta investera i destinationen, säger Patrik Levin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil