Tyska jätten expanderar i Sverige

Arkivbild Mostphotos
Deichmann, den tyska skojätten, expanderar sin närvaro i Sverige genom att öppna två nya butiker. Den första butiken, som blir nummer 36 i Sverige, kommer att placeras i Gränbystaden i Uppsala med en yta på cirka 400 kvadratmeter.

Thomas Christensen, vd för Deichmann i Skandinavien, uttrycker sin glädje över att äntligen kunna etablera sig i Gränbystaden, som han beskriver som Uppsalas bästa köpcentrum. Han nämner att trots centrets många fördelar saknades tidigare en Deichmann-butik, men det är något som nu ändras.

Men inte bara Uppsala får ta del av Deichmanns expansion. Till hösten planeras öppningen av en butik i Birsta City i Sundsvall, med samma yta på cirka 400 kvadratmeter. Christensen påpekar att efterfrågan har varit stor bland deras kunder i Sundsvall, vilket gör dem glada att äntligen kunna etablera sig där.

Med över 4000 butiker i Europa och närvaro i Sverige, erbjuder Deichmann även en e-handelsplattform för sina kunder. Detta steg i expansionen markerar företagets fortsatta tillväxt och engagemang för den svenska marknaden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil