Utökar tryggheten med matförsäkring

Arkivbild MostPhotos
Från och med det nya året inkluderar ICA Bankens bank- och kreditkort en matförsäkring för att ge extra trygghet åt kunder som står inför ekonomiska utmaningar på grund av sjukskrivning eller arbetslöshet.

ICA Banken tar ett steg framåt för att öka ekonomisk trygghet för sina kunder genom att introducera en matförsäkring från den 1 januari 2024. Den nya försäkringen kommer att gälla för både bank- och kreditkort och syftar till att stödja kunder som möter inkomstbortfall till följd av längre sjukskrivning eller arbetslöshet. Marie Halling, VD för ICA Banken, betonar försäkringens värde och hur den förstärker styrkan i ICAs ekosystem. Genom att erbjuda upp till 10 000 kronor i presentkort på ICA och Apotek Hjärtat, strävar ICA Banken efter att vara en stödjande kraft när kunderna befinner sig i utmanande livssituationer.

Försäkringens ersättningsnivå kommer att anpassas efter kundens normala månatliga matinköp på ICA. Det högsta ersättningsbeloppet är satt till 10 000 kronor och kommer att utbetalas som ett engångsbelopp i form av presentkort från ICA och Apotek Hjärtat.

Ansvarstagande och Trygghet i Tuffa Tider
Eric Lundberg, VD för ICA Sverige, understryker vikten av ansvarstagande och möjligheten att erbjuda kunder extra trygghet, särskilt i ekonomiskt utmanande tider. Förhoppningen är att matförsäkringen kommer att underlätta vardagen för kunder och ge dem en extra känsla av säkerhet när de handlar hos ICA.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil