Byggmax satsar på ny butik i Värmland

Byggmax öppnar ny butik i värmländska Sunne i sommar och räknar med att därmed ta en god del av marknaden i den inre delen av Värmland.

Nu är det spikat och snart klart, skriver Byggmax i en pressrelease där man berättar att företag i sommar öppnar en Byggmax-butik i Sunne.

– Vi är riktigt glada över att kunna hälsa alla hemmafixare välkomna till Byggmax på Brårudsallén i Sunne i sommar. Då får alla tillgång till bra byggvaror till låga priser och jag hoppas att fler tar steget att förverkliga sina byggdrömmar säger Thomas Korent, regionchef för Byggmax.

– Butiken kommer ha Byggmax senaste koncept och mäter cirka 500 kvadratmeter med en utomhusyta på 6 800 kvadatmeter, vilket ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Som i alla Byggmax-butiker finns en drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv, avslutar Thomas Korent.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil