City Gross ett Karriärföretag 2023

Foto City Gross
Nu är det officiellt att Citygross har blivit utsett till Karriärföretag 2023 av organisationen bakom märkningen.

För elfte året i rad lyfter Karriärföretagen arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare. 
Nu är det officiellt att City Gross blivit utsedd till Karriärföretag 2023.

– Det känns såklart väldigt kul att bli Karriärföretag för 2023. Vårt mål är att bli dagligvaru-Sveriges bästa arbetsgivare och i det arbetet är vår satsning på unga talanger och internutbildning två viktiga delar. Vi har även ett högt mål för internrekrytering, 75% av våra rekryteringar ska göras internt, det gör såklart möjligheterna att göra karriär hos oss stora, berättar Helena Holmqvist, HR-chef för Citygross.

Ett av syftena med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga talanger att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete. City Gross valdes bland annat ut sitt arbete med att erbjuda goda karriärmöjligheter för just unga människor.

– Vi vill vara en arbetsplats där alla känner sig inkluderade och där man har roligt på jobbet. Men också en plats där man utmanas och utvecklas. Genom att bli utvald som karriärföretag hoppas vi att flera unga talanger hittar till oss och vill starta sin karriär på City Gross, säger Helena Holmqvist.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil