City Gross ett Karriärföretag 2023

Foto City Gross
Nu är det officiellt att Citygross har blivit utsett till Karriärföretag 2023 av organisationen bakom märkningen.

För elfte året i rad lyfter Karriärföretagen arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare. 
Nu är det officiellt att City Gross blivit utsedd till Karriärföretag 2023.

– Det känns såklart väldigt kul att bli Karriärföretag för 2023. Vårt mål är att bli dagligvaru-Sveriges bästa arbetsgivare och i det arbetet är vår satsning på unga talanger och internutbildning två viktiga delar. Vi har även ett högt mål för internrekrytering, 75% av våra rekryteringar ska göras internt, det gör såklart möjligheterna att göra karriär hos oss stora, berättar Helena Holmqvist, HR-chef för Citygross.

Ett av syftena med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga talanger att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete. City Gross valdes bland annat ut sitt arbete med att erbjuda goda karriärmöjligheter för just unga människor.

– Vi vill vara en arbetsplats där alla känner sig inkluderade och där man har roligt på jobbet. Men också en plats där man utmanas och utvecklas. Genom att bli utvald som karriärföretag hoppas vi att flera unga talanger hittar till oss och vill starta sin karriär på City Gross, säger Helena Holmqvist.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil