Coop lanserar frestande snacks

Foto Pressbild
Precis i tid till sportlovet introducerar Coop flera läckra och prisvärda snacks för både utflykter och mysiga stunder hemma.

Ett efterlängtat tillskott i Coops sortiment är Crispies, en populär dansk favorit. Dessa krispiga majssnacks, täckta med söt belgisk mjölkchoklad, är perfekta för den som vill njuta av en läcker och knaprig smaksensation.

Corn snacks i olika smaker
Coop introducerar också två nya smaker under varumärket Coop – Corn snacks salt och Corn snacks Sourcream onion. Dessa trekantiga majssnacks, som även innehåller ärtor, röda linser och svarta bönor, kommer i praktiska påsar om 80 gram och är ett utmärkt val för både enskilda snacksstunder och som tilltugg till ostbrickan eller dippa i en god sås.

Måltidsdrycker och flingor för hela familjen
För den som föredrar en flytande snack har Coop lanserat måltidsdrycker i olika smaker, som svarta vinbär, päron, melon/hallon, tropiskt och tranbär/äpple. Dessa kommer i smidiga förpackningar om två deciliter och passar utmärkt som ett snabbt mellanmål för både stora och små.

Under varumärket Xtra lanseras också Choco Shells, en läcker och spröd flinga perfekt att njuta av med mjölk till frukost eller som ett gott mellanmål.

Coop fortsätter att överraska

Vecka 7 innebär inte bara lanseringen av nya snacks utan även introduktionen av Minimozzarrella under varumärket Coop. Dessa prisvärda och lättsamma små mozzarellakulor kommer i förpackningar om 235 gram och är perfekta för att addera en krämig och smakrik touch till olika rätter eller serveras som de är.

En kvalitetsstämpel för Coop EVM

För kvalitetsmedvetna konsumenter är Coop ett pålitligt val. Produkter som Änglamark parmesan, Änglamark torkad mango, Coop Tacosås medium, Coop fetaost och Xtra julskinka har alla utsetts till bäst i test under 2023. Dessutom delar Minna Björklund, chef för Sortiment EVM på Coop Sverige, sina personliga favoriter, inklusive Cheese flips från Coop, hackad gurka och kokosgrädde från Änglamark.

Med spännande nyheter som Crispies, Corn snacks och måltidsdrycker fortsätter Coop att erbjuda sina kunder smakfulla och prisvärda alternativ för alla tillfällen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil