Coop tar nytt grepp kring prissänkningar

Coops vd Marie Nygren | Foto Pressbild
Efter att ha genomfört en prissänkning på frukt och grönt för medlemmar tar Coop nu ett nytt, tidsbegränsat initiativ när det gäller prissänkningar.

Från den 8 maj till 30 juni kommer Coop erbjuda sina 3,8 miljoner medlemmar upp till 30 procent rabatt på utvalda vardagsfavoriter. De sänkta priserna kommer gälla i samtliga Coop och Stora Coop i Sverige, meddelar Coop.

Efter en uppskattad prissänkning av färska grönsaker, frukt och bär på 12 procent tar Coop nästa kliv i att skapa bäst pris för sina medlemmar, skriver man. 
Från den 8 maj till 30 juni kommer flertalet varor i butikerna att ha sänkt pris, med i snitt 20 till 25 procent.

– Vi jobbar alltid för att ha så konkurrenskraftiga priser som möjligt för våra kunder och medlemmar, och vi gör det på flera sätt. Vi lovade att fortsättning skulle följa på vår månadslånga och uppskattade prissänkning på färska grönsaker, frukt och bär som gäller till sista april. Nästa steg blir att erbjuda ordentligt sänkta priser på våra favoritprodukter, något vi tror kommer uppskattas av våra medlemmar, säger Coops vd Marie Nygren. 

Det kommer fler initiativ efter detta, utlovar Coop-chefen.
– Vi säger det igen, fortsättning följer även efter juni månad. Vi är inte klara med att ta vårt ansvar i det tuffa läget som våra medlemmar och kunder befinner oss i, slår Marie Nygren fast.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil