De ska ge Krav ny fart i Sverige

Kai Gyllström, Erika Olsson och Cecilia Ryegård är nya i Kravs styrelse. Foto: Pressbild
Tre nya ledamöter ska bidra till att ge märkningsorganisationen fart ”återigen” på den svenska marknaden, är ambitionen efter årsstämman.

Efter årsstämman pekar styrelseordföranden Linus Källander ut riktningen framåt.

– För Krav är det viktigt att återigen få fart på den svenska marknaden och öka försäljningen av Krav-märkt för att i ännu större utsträckning bidra till ett mer hållbart livsmedelssystem. Vi vet att många konsumenter vill bidra till en mer hållbar värld, säger Linus Källander.

Kai Gyllström, Arla Sverige, Erika Olsson,Ekologiska lantbrukarna och Cecilia Ryegård, Agrovektor, valdes in i styrelsen vid Kravs årsstämma torsdagen den 28 april. 
I samband med stämman avtackades Eva Hagström, Patrik Hansson och Anders Lunneryd för sina insatser i styrelsen.

– Det händer mycket i vår omvärld just nu och vi ser ökade kostnader för lantbrukare och stigande livsmedelspriser. Att hantera de här utmaningarna är viktiga frågor för styrelsen. Vi ser att certifierade producenter och Krav har en viktig roll i att hitta lösningar framåt, säger Linus Källander.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil