En samling för Framtidens Gastronomi

Foto Pressbild
Imorgon, den 9 april, är det dags för den årliga sammankomsten för hotell-, restaurang- och cateringbranschen – Gastronord. Under tre dagar samlas branschfolk på Stockholmsmässan för en händelserik mässa som förväntas bli den största och mest inspirerande hittills.

Årets mässa är inte bara en samling av utställare och tävlingar, utan lägger också stort fokus på att adressera två viktiga frågor: kompetensförsörjning och minskat matsvinn. För att diskutera och utforska dessa ämnen kommer det att hållas debatter och föreläsningar under mässans gång.

Mässan invigs med en presskonferens där finansborgarrådet Karin Wanngård och andra inbjudna talare närvarar för att sätta tonen för vad som väntas bli en banbrytande händelse för branschen.

En av årets stora nyheter är att Foodtech för första gången kommer att vara en del av Gastronord, med sin stora foodtech-konferens ”Big Meet”. Under denna konferens kommer ledande personer inom tech, innovation och mat att diskutera hur teknologi och data kan bidra till att skapa ett mer hållbart och hälsosamt samhälle.

Utöver detta kommer flera prestigefyllda tävlingar att äga rum på mässan, inklusive Glass-SM, Vinordic Wine Challenge, Bocuse d’Or Sweden Commis Award, Årets Unga Kock och Årets Unga Sommelier. Dessa tävlingar kommer att locka deltagare och åskådare från hela landet och utgöra höjdpunkterna på Gastronord.

Monika Johannesen Widholm, projektledare för Gastronord, förklarar att årets mässa har utformats för att vara en unik mötesplats där branschen tillsammans kan arbeta mot en mer hållbar och jämlik framtid för mat och dryck. Med nästan 150 talare, tävlingar, utställare och en oslagbar branschstämning är Gastronord 2024 redo att öppna dörrarna för tre intensiva och inspirerande dagar.

Välkommen till Gastronord 2024 – där framtidens gastronomi formar sig!

Boka din biljett här:
Länk till biljett

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil