Femte Icanders har öppnat i Västerås

Foto Pressbild
Nu är Ica Maxi Hällas nya restaurangsatsning här. 25 januari slogs restaurangen Icanders upp portarna som den hittills femte i landet.

25 januari var det dags för Icanders att öppna på Ica Maxi Hälla, en satsning som presenteras som ”en blandning av klassisk lanthandel och modern restaurang”, av platschefen Emil Larsson.
På menyn innebär det traditionella maträtter i modern tappning med vår svenska mathistoria som inspiration.

Namnet kommer förstås från Icas klassiska reklamprofil från 70- och 80-talen.
Det nya konceptet lanserades 2020 med den första Icanders i Stockholm och Ica Maxi Hälla i Västerås blir nu den femte enheten i Icanders-satsningen.

– Det känns så otroligt kul att få vara med och starta upp det här. Det är jättespännande. Planerna på att ersätta kaféet med något helt nytt har funnits några år, men det kom bland annat en pandemi i vägen, säger Emil Larsson hos Icanders till Västerås tidning.

Interiören är en stor del av hela konceptet, säger han och lutar sig mot att interiören lånar klassiska element från dåtidens handelsbod.
– Det ska ge en känsla av den gamla handelsboden med dess antikviteter, klassiska stolar och torkade kryddor som hänger i taket.Restaurangen i Västerås kommer att ha 120 sittplatser som sommartid kompletteras av möjligheter att sitta ute och ta en fika eller en glass.
Icanders kommer att hålla öppet klockan 7–20 vardagar och 9–18 på helger.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil