Glöm inte bort handhygienen nu när vi äntligen får resa och träffas igen

Dettol, världens ledande antiseptiska varumärke, lanserar nu innovativa produkter inom desinfektion kategorin. Dettol 2in1 anti-bacterial wipes för händer och ytor är en perfekt produkt att ha med sig i farten nu när vi gått tillbaka i det nya normala.

Likaså är vår nyhet 2in1 anti-bacterial spray smidig att ta med sig och enkel att använda tack vare sprayformatet. Den innehåller Aloe Vera och Glycerol som är skonsamt mot händerna. Båda produkterna  

  • Dödar 99.9% av bakterier och virus. 
  • Har praktiska förpackningar som är enkla att ta med sig 
  • Fungerar lika bra på händer som på ytor  

Lansering på Axfood vecka 11 
Produkterna är linjeprissatta på Rek. butikspris 24,90 kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil