Har problem med stölder av kundvagnar

Foto MostPhotos
Ica Maxi i Partille har problem med stölder av kundvagnar. Man talar om en stöldvåg trots att kundvagnarna låses varje dag, enligt lokaltidningen.

Det är Partille tidning som rapporterar om en stöldvåg av kundvagnar från Ica Maxi i Partille.
Stöldvågen har drabbat stormarknaden under sommaren och för Ica Maxi är det ett problem, inte minst då vagnarna kostar cirka 2 700 kr styck.

Butikschefen Michael Strindeborn har en förklaring till stöldvågen.
– Det beror nog på ungdomar som använder dem och leker med dem. Det eskalerar under sommaren när ungdomarna är lediga, säger han till Partille tidning.

Problemet är, enligt butikschefen, att kundvagnarna får användas på hela handelsområdet Allums area, där butiken ligger, vilket gör det svårt att kontrollera när de försvinner.
– De sker ju oftast när vi inte ser det. Skulle vi se det är det klart att vi säger till, säger Michael Strindeborn.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil