Iboxen passerar 1 000 leveransboxar

Daniel Arnberg, teamledare hos Saps, gör tummen upp för Iboxen nr 1000. | Foto: Pressbild
Iboxen har nu placerat ut fler än 1000 leveransboxar i 45 svenska kommuner och har nu en räckvidd där man når 40 procent av befolkningen.

Iboxen placerade ut de första leveransboxarna på Södermalm i Stockholm i mars förra året. Nu, drygt ett år senare, finns 1 009 leveransboxar i 45 av Sveriges kommuner. Via Iboxen kan e-handlare just nu nå cirka 40 procent av Sveriges befolkning, påpekar företaget i en pressrelease.Det som särskiljer Iboxen från andra boxlösningar, förutom att den är öppen för alla transportbolag, är att den står utomhus nära där människor bor. 
De som får en leverans behöver därmed inte förhålla sig till en butiks öppettider.

– 1000 boxar är en viktig milstolpe och samtidigt är det bara början för Iboxen. Vi har full finansiering att fortsätta att utveckla en helt ny infrastruktur med leveransboxar med en unik tillgänglighet, säger Tim Jörnsen som är vd för företaget.

Iboxen samarbetar med kommuner, fastighetsägare, transportbolag och en mängd andra aktörer för att kunna fortsätta att skala upp infrastrukturen. Företaget har den enda boxlösningen som är öppen och tillgänglig för alla transportbolag, har redan avtal med tio av Sveriges största transportbolag* och inom kort tecknas ytterligare två avtal, noterar man i pressreleasen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil