Lanserar prenumerationstjänst för företag

Josefin, affärsutvecklare på Matsmart | Foto Pressbild/Felix Helgesson
Matsmart tar ett steg in i företagsvärlden genom att erbjuda en innovativ prenumerationstjänst som möjliggör för företag att förse sina anställda med hälsosamma och prisvärda snacks under arbetsdagen. Genom "Sveriges smartaste fika" kan företag enkelt prenumerera på olika storlekar av snackspaket.

Matsmart, känd för sin banbrytande verksamhet med att rädda livsmedel och erbjuda dem till rabatterade priser online, lanserar nu ”Sveriges smartaste fika” – en skräddarsydd prenumerationstjänst för företag. Efter att ha märkt en ökad efterfrågan från företagskunder, har Matsmart utvecklat denna tjänst för att möta behovet av bättre snacksalternativ på arbetsplatser. Genom ”Sveriges smartaste fika” kan företag enkelt prenumerera på olika storlekar av snackspaket, anpassade efter antalet anställda. Dessa snacks, inklusive mellanmålsbars, kakor, riskakor, nötter och te, väljs automatiskt baserat på undersökningar om vilka snacks som är populära och passar bra på arbetsplatser. Josefin, affärsutvecklare på Matsmart, förklarar att detta initiativ är ett svar på önskemål från företag och ett försök att göra det enklare för företag att tillhandahålla hälsosamma och prisvärda snacks till sina medarbetare. Genom att erbjuda denna prenumerationstjänst strävar Matsmart inte bara efter att minska matsvinn, utan också att främja hälsosamma arbetsmiljöer på företag runt om i landet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil